Останні новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ АКУШЕРКИ! Рекомендовані

Є така професія в медицині, з якою стикається хоча б раз у житті, кожна людина. А якщо частіше – то це особливе щастя.

В День акушерки вітаємо всіх причетних, і перш за все – акушерський колектив рідної «Тропінки»!

Дорогі наші, найкращі фахівці-акушерочки! Ви – втілення добра, милосердя і продовження життя! Дякуємо вам за ваш професіоналізм, ваші світлі і сильні серця, за ваші руки, з яких починаються долі і шляхи! 

Акушерська служба лікарні Тропіних – легендарна, одна з найстаріших в місті. З дня заснування лікарні, протягом вже 107 років, наше акушерське відділення ані на день не зупинялося, працюючи часом в незбагненних умовах – війни, голоду, розгромів, епідемій. Тут працювали лікарі та акушерки-Особистості, фахівці від Бога. Їх досвід, енергія, їх школа живе і сьогодні – відділення пам'ятає та зберігає стиль, підходи та пріоритети цієї – обраної –спеціальності.

Зараз, в умовах пандемії, коли майже вся лікарня перетворена на ковідний центр, акушерський стаціонар працює повністю як чиста зона. В штаті 36 акушерок, за участю яких з початку року проведено 406 пологів. За 2020 рік у відділенні народилося 1200 дітей, в 2019 році 1133 дитини. В середньому за тиждень в акушерському відділенні народжується 25 немовлят.

Вітаємо акушерок! Ще раз дякуємо за вашу працю, за щастя і надію, яку ви даруєте батькам,  та життя, яке даруєте дітям! Будьте щасливі, здорові й успішні!

 

 

Акушерка Орлова Дора Григорівна (працювала в лікарні з 1948 по 1979 рік)

 

Старша акушерка акушерського відділення - Бородовкіна Мальвіна Іванівна, працювала в лікарні з 1969 по 2000 рік

 

Акушерки пологового відділення, 1956 рік. Соболенко Віра Михайлівна (працювала с 1944 по 1977 р.) і Садлій Яніна Карлівна (працювала з 1939 по 1977 р.)

 

Співробітники акушерського відділення, 1956 рік

 

Фото - 1956 рік. Співробітники акушерського відділення. Серед них – внизу, в центрі – Кузьменко Ганна Василівна, акушерка, яка працювала в лікарні з перших днів (1914 р.) та впродовж 54 років

 

 

Про лікарню

Стаціонарна служба