Останні новини

2021-ИЙ РОЗПОЧАВСЯ РАДІСНОЮ ПОДІЄЮ Рекомендовані

Перша дитина в Херсоні у новому році народилася в лікарні Тропіних!

 

 

Дівчинка на ім'я Тамара з'явилася на світ 1 січня в 00.07. з вагою 3 кг 440 гр. Маля народилася здоровою і – дуже сподіваємося – щасливою!

 

Однак привід для хвилювання був, оскільки мама новонародженої Ольга, 31 рік, на останньому терміні вагітності перенесла COVID-19. «Хоча перебіг захворювання був легкий, і я спостерігалася вдома, все ж непокоїлася щодо здоров'я дочки, - каже мама дівчинки, - але, на щастя, все пройшло добре».

 

Як зазначила завідуюча акушерським відділенням Тетяна Ващенко, за час пандемії коронавірусної інфекції в акушерське відділення з підозрою на COVID-19 надходили 9 породіль. Всі вони були направлені на пологи в спеціалізоване відділення лікарні ім. А. С. Лучанського, де також благополучно народили здорових дітей.

 

За словами фахівця, всього за 2020 рік у відділенні було проведено 1194 пологів (на 79 пологів більше, ніж в попередньому році).

 

І, звичайно, не змінюючи нашої новорічної традиції, генеральний директор лікарні Леонід Ремига разом з колективом відділення в перший день нового року привітав батьків всіх новонароджених діток, а також жінок, які перебувають у передпологових палатах, та побажав родинам здоров'я і щастя.

 

Це дуже приємні моменти – життя триває завжди!

 

Про лікарню

Стаціонарна служба