Останні новини

НЕХАЙ МИ ЗАВЖДИ БУДЕМО РОЗУМІТИ ЦІННІСТЬ ЛЮДЕЙ Рекомендовані

З нагоди Дня вшанування пам'яті учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану, в лікарні Тропіних пройшла традиційна зустріч з співробітниками, які брали участь в Афганській війні.

 

Сьогодні їх четверо – Олександр БІЖКО, лікар анестезіолог відділення анестезіології та реанімації, Олександр ТИЩЕНКО, водій, Віктор АГАРКОВ, технік по експлуатації газового господарства, Анатолій СІДЕЛЬНІК, сторож господарської служби.

 

Як завжди, це був щемливий момент, щира й непідготовлена розмова, яка перетнула теми миру та війни, біди та віри, боргу та пам'яті, порівнянь, відчуттів, сили та майбутнього.

 

Головний лікар Леонід РЕМИГА від себе особисто та від імені колективу привітав ветеранів-афганців, висловивши повагу та вдячність за їх військовий подвиг, людські якості і надійний професіоналізм в роботі.

 

Він побажав хлопцям здоров'я, благополуччя, та підкреслив, що сьогоднішня зустріч символізує ставлення всього колективу «Тропінки» як до традицій лікарні, так і до тих цінностей, які, незважаючи ні на що, залишаються значущими для нас.

 

Привітання також висловили голова профспілкового комітету Лариса МАЛЕТА та заступник головного лікаря з організаційно-аналітичної та кадрової роботи Людмила МАРТЮК, - були вручені квіти та грошові премії.

 

Відзначили і той цікавий збіг двох дат – 15 січня відзначається також релігійне свято Стрітення (на 40-й день після Різдва). Саме слово «стрітення» зі старослов'янської можна перевести як «зустріч», а в релігійній традиції це символічний день, в який людство зустрічається зі своїм Спасителем.

 

Нехай в житті кожного з нас будуть лише мирні й світлі зустрічі, і нехай ми завжди будемо розуміти цінність людей, - ці слова від наших хлопців прозвучали якось дуже дослідно і дуже глибоко.

 

Власна інформація

Про лікарню

Стаціонарна служба