Останні новини

16 днів проти насильства Рекомендовані

Україна приєдналася до акції «16 днів проти насильства» 2001 року. Через рік заходи та ініціативи акції, проголошеної другим Всеукраїнським конгресом жінок, пройшли вже у 20 регіонах України, об’єднали 75 всеукраїнських громадських організацій та широке коло представників державних структур.

 

У цей шістнадцятиденний період входять й інші важливі для демократичної спільноти дати: 1 грудня – Міжнародний день боротьби зі СНІДом, 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством, 3 грудня – Міжнародний день інвалідів,            5 грудня – Міжнародний день волонтера,  6 грудня – річниця інциденту в Монреалі.

Цього року Міністерство соціальної політики у співпраці з UNFPA Україна у рамках програми «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні», яка реалізується за підтримки урядів Великої Британії, Канади та Естонії, розпочинає нову хвилю кампанії «Розірви коло». Ціль кампанії: підвищити нетерпимість суспільства до домашнього та гендерно-зумовленого насильства.

Інформаційна кампанія «Розірви коло» закликає усе суспільство до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах. 

Пропонуємо завантажити та розповсюджувати відеоролики, розміщені за посиланням:

Про лікарню

Стаціонарна служба