Останні новини

НЕ ЗУПИНЯЄМОСЯ, ТВОРИМО, ВДОСКОНАЛЮЄМОСЯ! Рекомендовані

В лікарні Тропіних пройшов черговий – літній – етап конкурсу «З благоустрою закріплених територій серед структурних підрозділів». На цей раз підведення підсумків й нагородження переможців було приурочено до Дня Незалежності України.

 

Треба сказати, що даний конкурс – досить масштабний й тривалий захід, який знаходиться у постійному русі, вимагає нових підходів, конкурентності, об'єднує колектив та поступово перетворює територію лікарні.

 

Проте мета його залишається незмінною – колективам підрозділів запропоновано прикрасити, упорядкувати, озеленити прилеглу територію, при цьому внести певну ідею та емоцію у свої садові композиції. Прийнятні будь-які сюжети, образи, задумки, головне: щоб це було динамічно, оригінально, давало бадьорий заряд, підштовхувало до життя.

 

Найдорожче – те, що ми регулярно чуємо позитивні відгуки від пацієнтів. Звичайно, така реакція чіпає та радує – створена атмосфера, дійсно, підтримує наших хворих.

 

Нагородження сьогоднішніх призерів пройшло у конференц-залі лікарні.

 

Головний лікар Леонід РЕМИГА подякував колективам підрозділів, які взяли участь, та зазначив, що конкурс триває, а з метою більшої мотивації зростає і його призовий фонд!..

 

Крім того, він анонсував новий етап конкурсу, який буде проводитись у лікарні вперше – на «кращу буфет-їдальню» в стаціонарі та «кращу реєстратуру» в поліклініках.

 

Ця інтерпретація – тепер вже внутрішньої території, внутрішньої атмосфери лікарні – ставить нові завдання, передбачає нову гармонію, смак, детальність, та націлена підкреслити обличчя нашої лікарні.

 

А за висновком комісії за підсумками конкурсу території, призові місця розподілилися так:

1 місце – дитяче відділення (премія 10 тис. грн);

2 місце – акушерське відділення (премія 7 тис. грн);

3 місце – відділення новонароджених (премія 5 тис. грн).

 

Заохочувальними грамотами та преміями відзначені:

- неврологічне відділення (премія 3 тис. грн.),

- поліклініка №1 (премія 3 тис. грн.).

 

Вітаємо переможців! Дякуємо всім за працю, красу, витонченість, атмосферу та фантазію! І не зупиняємося – творимо, вдосконалюємося! Готуємося до нового етапу конкурсу!

Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс
Конкурс
Конкурс Конкурс

 

Про лікарню

Стаціонарна служба